Недвижими имоти в Гърция

Недвижими имоти в Гърция-намерете своя мечтан дом, ваканционен имот или желана инвестиция!
Недвижими имоти в Гърция

Недвижими имоти в Гърция

Недвижимите имоти в Гърция са една от най-добрите постоянни и сигурни инвестиции, особено, ако се намират в туристически райони.Пазарът на недвижими имоти в Гърция става все по-привлекателен за купувачите. Гърция предлага уникални възможности за инвестиции, тъй като икономическата криза доведе до спад близо 40 % в цените на недвижимата собственост. Също така се предлага  богат избор от имоти, способни да удовлетворят всяко едно желание.

В зависимост от бюджета, с който разполагате  можете да намерите своя мечтан дом, ваканционен имот или желана инвестиция. Предложенията за имоти в близост до морето са сред едни от най-търсените варианти за покупка или под наем в Гърция.

Намирането и придобиването на собствеността, за която си мечтаете, не е никак лесна задача. Отнема много време и средства. Затова ние поемаме сложния процес с помощта на нашите опитни партньори и сме до вас от началото до края. Нашата фирма урежда закупуването на недвижими имоти в Гърция.

С нас ще почувствате абсолютна сигурност на всяка крачка и ще спестите ценно време и средства чрез нашата мрежа от специализирани сътрудници. Във връзка с нашите брокерски услуги, ние можем да управляваме всички междинни процеси, включително намирането на строителен инженер, адвокат и нотариус. Вие решавате точно какви процедури ще ни възложите.

Достатъчно е да сте взели решение да закупите желаният имот, да се уверите с помощта на адвокат, че върху него няма тежести и сте готови да стартирате покупко-продажбата.Купувачът трябва да регистрира данъчен номер, за да продължи с процеса на покупка на имот.

Какви са разходите на купувача?

  • Адвокатски хонорар
  • Нотариални разходи
  • Данък по прехвърлянето
  • Регистрационни такси в Ипотечния регистър
  • Брокерски комисионни

Собствеността върху недвижимите имоти в Гърция е защитена от държавата.В Поземления регистър се съхраняват всички нотариални актове, както и се регистрират всички тежести върху имотите. Недвижимите имоти са архивирани по имената на собствениците и юристите имат право да проверяват собствеността на дадено физическо или юридическо лице. В този регистър се правят справки за нотариалните актове във връзка с някакви искове или наложени тежести върху имота.

Направете резервация за вашата ваканция в Гърция тук [booking_product_helper shortname=“holiday in greece“]

За въпроси, свързани с покупката на имоти в Гърция можете да се свържете с нас тук.